Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS
Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS

Accessories på salg

Filter
{{facet.Control}}
Du søkte etter: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Beklager, ingen resultater ble funnet.
Løft antrekket
Når det gjelder å fullføre antrekket, er det lite som kan toppe de helt riktige accessories; smykker, strømper, vesker eller skjerf kan sette prikken over i’en ved både hverdags- og festantrekket. Her på nettsiden finner du accessories til nedsatte priser som kan brukes til enhver anledning. Utvalget av smykker, vesker og øvrige accessories på salg vil variere alt etter sesong, men utvalget av accessories til gode priser vil alltid være bredt og by på noe til enhver smak. 
  
End of season
Utvalget av last-chance accessories vil sesong etter sesong variere i form av bl. a. Nedsatte smykker, billige strømper, vesker på salg og skjerf til fornuftige priser. End-of-season betyr med andre ord at du finner moteriktige must-have accessories til gode priser. Hverdagsantrekket kan lett løftes ved å style det med flotte accessories. Tilføy en veske eller et skjerf for litt farge, eller hold fingrene varme med et par hansker. Festantrekket kan på samme måte fullføres med den rette kombinasjon av accessories, som for øvrig er perfekt for å tilføye et personlig preg. 
 
Last chance to buy
Her på nettsiden finner du trendy accessories på salg, og selvom prisene er særdeles fordelaktige, er feiler produktene ingenting. Hos MESSAGE kjører vi utsalg et par ganger om året, hvor vi gjør plass til de nye kommende kolleksjoner. Derfor er det altså mulighet for å finne noen flotte accessories på tilbud, som er fremstilt i gode materialer og har et tidløst design. Last chance to buy-produktene gjenspeiler noen av de største trends, og derfor kan du gjøre noen gode kupp her på nettsiden. Uansett om det er til hverdag eller fest, er utvalget av accessories på tilbud bredt hos MESSAGE, og prisene er særdeles gode. 
 
Accessories til hverdag og fest
Accessories så som strømper har fått en helt ny betydning i motebransjen, og synlige strømper har blitt utrolig populært. Her på siden vil utvalget av strømper på tilbud variere sesong etter sesong. Vesker har alltid vært populære, og samtidig praktisk, ettersom du kan medbringe dine personlige eiendeler på farten. Sko er også uunnværlige, og kan tone antrekket både opp og ned. En høyhælet sko kan gjøre antrekket festligere, hvorimot et par sneakers kan gjøre antrekket mer passende for hverdagsbruk. Uansett hvilke accessories du er på utkikk etter, vil utvalget av nedsatte accessories være bredt sesong etter sesong, som betyr at det hos MESSAGE kan finnes tilbud på accessories til enhver smak.