Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS
Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS

Sale

Filter
{{facet.Control}}
Du søkte etter: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Beklager, ingen resultater ble funnet.
Salg – mote til gode priser
Salg hos MESSAGE.no byr på et stort utvalg av salgsvarer som både er moteriktig og i en lekker kvalitet. Du kan finne kjoler på salg, sko på salg, skjorter på tilbud, og mye mer.
 
Utvalget av salgsvarer byr blant annet på last chance items, som betyr at du finner vesker på tilbud, kjoler til gode priser og sko som er tidløse og har god passform. Sortimentet er bredt, så du kan være sikker på å finne noe som passer din personlige stil. Uansett hva du er på utkikk etter om det er ny kjole til en fest, jeans med god passform eller elegante bluser i fine prints, så finner du er stort utvalg av mote og kjente merkevarer til gode priser. Nå har du god mulighet til å skjemme deg bort med nye klær, som både er trendy og til en billig penge.
 
  
Fashion items til fordelaktige priser 
Finn stilfulle klær til både hverdag og fest på salg. Du finner bluser med fine detaljer i transparent materiale som kan styles med et par jeans for en rå look eller et skjørt for et mer feminint uttrykk.
Bluser og topper i print med blonder og detaljer setter et personlig preg på din stil og gir et trendy utrykk. En sofistikert kjole i en fin farge eller med knyting er alltid en sikker vinner til festlige anledninger. Overgangsjakken er et must-have på denne tiden av året - velg en i farge eller i en faux fur kvalitet, som både kan holde deg varm til våren og samtidig sette et personlig preg på ditt antrekk. 
  
Prikken over i’en
Accessories er uunnværlig i enhver garderobe og et item som gir ditt outfit det lille ekstra. Hos MESSAGE finner du et bredt utvalg av smarte og tidløse accessories på tilbud, noe som betyr at du enkelt finner accessories du kan bruke til alle anledninger og kan styles til din personlige stil. Gå våren i møte med et par nye sneakers i en frisk farge eller med fete detaljer som lett kan styles med en finere kjole for en hverdagslook eller med dine nye yndlingsjeans for et cool uttrykk. Et par støvler i en god skinnkvalitet er et must-have som holder sesong etter sesong. Velg en veske eller lommebok i en god kvalitet som du kan ha med på farten eller i en fin farge for et personlig preg. Gå på oppdagelsesferd i MESSAGEs utvalg av items på tilbud som både er moteriktige og i god kvalitet - du finner garantert noe som passer din garderobe.
    
Feeling lucky?
Salget hos MESSAGE inneholder mange merkevarer på tilbud - merkevarer vi vet du liker. Kanskje du finner en Núnoo veske på tilbud? Eller en lekker regnjakke til damer på tilbud? Hva med Neo Noir på tilbud? Man har lov til å være heldig. Husk; Det som er spart, er tjent!