Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS
Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS

Om MESSAGE

MESSAGE A/S består av 28 multibrand-butikker - 23 i Danmark og 5 i Norge - med et bredt utvalg av de beste danske og internasjonale motemerker. 

Vi elsker mote! Og vi elsker å kunne tilby det beste innenfor klær, sko og accessories til våre kunder. I våre butikker finner du brands som mbyM, Second Female, A-VIEW, Urban Pioneers, Global Funk og mange flere. 

Når du besøker en av våre butikker, gjør vi alt vi kan for å gi deg en innbydende og spennende opplevelse. Det viktige for oss er at vår service og faglige ekspertise er i fokus. Vi er klar for å inspirere og hjelpe deg med å skape din personlige stil. 
   

HISTORIEN

Vår historie strekker seg helt tilbake til 1980. Den gang het produktet FAIS JEANS, og den aller første kolleksjon bestod av tre - på daværende tidspunkt - fete jeansmoeller. Med tiden kom brands som JEFF, JAM, d’AHRLING og VASK.

I 1986 så brandet MESSAGE dagens lys. I de etterfølgende år vokste virksomheten, og i 1997 kunne vi slå dørene opp for den første MESSAGE-butikken i Kongensgade, Odense. 
I 2003 lanserte vi mbyM som et sub-brand til MESSAGE. mbyM, som står for made by MESSAGE, ble tatt godt imot, og har siden den gang hatt stor suksess. I dag kan du finne mbyM i mer enn 500 butikker over hele Europa. 

2003 var også året vi lanserte Global Funk - et anerkjent jeans-brand som primært markedsføres i Danmark og Norge. 
 
I dag omfatter MESSAGE A/S merkene mbyM, Global Funk, Project Unknown, d’ahrling og Frakment.

 

Historien

Vores historie strækker sig helt tilbage til 1980. Dengang hed produktet FAIS JEANS, og den allerførste kollektion bestod af tre – på daværende tid – fede jeansmodeller. Igennem tidens løb kom brands som JEFF, JAM, d´AHRLING og VASK til.


I 1986 så brandet MESSAGE dagens lys. I de efterfølgende år voksede virksomheden og i 1997 kunne vi slå dørene op til den første MESSAGE butik i Kongensgade, Odense. 
I 2003 lancerede vi mbyM som et subbrand til MESSAGE. mbyM, der står for made by MESSAGE, blev taget godt imod, og har siden da haft stor succes. I dag kan du finde mbyM i mere end 500 butikker over hele Europa.


2003 var også året, vi lancerede Global Funk, som i dag er et anerkendt jeans brand, der primært markedsføres i Danmark og Norge. 


I dag omfatter MESSAGE A/S mærkerne mbyM, Global Funk, Project Unknown, d'ahrling og Frakment.