Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS
Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS

Hva er mine rettigheter hvis jeg ønsker å returnere en vare?

Når du handler på MESSAGE.no, kan du uten at opplyse en grunn bytte varen eller få pengene. Medbring/medsend en byttebong/kvittering.


Det krever imidlertid at varen returneres i samme stand som mottatt, og med alle originale merker.

Hvordan returnerer eller bytter jeg en vare kjøpt på MESSAGE.no? 
Når du ønsker å returnere en vare, kan du velge mellom 2 metoder:

1. Gå ned i en av følgende MESSAGE butikker;

  • MESSAGE Strømmen Storsenter
  • MESSAGE Bogstadveien
  • MESSAGE Oslo City
  • MESSAGE Sandvika Storsenter

  

Finn butikkadressene her.

Her kan du uten fraktkostnader bytte eller returnere varen din. Du kan bytte varen hvis butikken har den. Hvis ikke butikken har varen i deres sortiment, kan du ikke bytte – men returnere. Heretter kan du eventuelt gjennomføre en ny bestilling på MESSAGE.no og få tilsendt den nye bestillingen. 
Husk å ta med kvitteringen som er i pakken når du mottar varen. Eventuelle leveringskostnader returneres ikke.

     

2.  Du kan også sende varen retur til butikken i stedet for å besøke butikken fysisk – i denne situasjonen kan vi ikke bytte varen, kun returnere pengene dine. 

  • Fyll ut returskjemaet og sendt det sammen med produktene du vil returnere. Få returskjemaet her. Du kan gjenbruke posen som varene ble sendt i.
  • Fest den forhåndsbetalte returmerkelapp (som følger med bestillingen din) på returpakken. Vær oppmerksom på: Hvis du bruker vår returmerkelappen, trekker vi fra et administrasjonsgebyr på 99 NOK. når vi mottar pakken.
  • Lever pakken tilbake til transportøren – enten til posten eller til et hentested. 
  • Husk å be om kvittering med sporingsnummer når du leverer returen. Dette er forsikringen din dersom pakken forsvinner.

 

Retur transittid: 6-12 dager
Vær oppmerksom på at vi ikke har ansvar for varer som returneres på annen måte enn med MESSAGEs returservice. Men hvis du ønsker å ordne en alternativ metode for retur av pakken, må du fylle ut og legge inn returskjemaet i forsendelsen og send det til:

 

MESSAGE Vestby Outlet
Vestbyveien 155 
1540 Vestby

   
NB! Vær oppmerksom på at vi ikke håndterer pakker som er innlevert feil. Dette betyr at vi verken etterlyser eller erstatter disse pakkene. 

     

Returnering av pengene fra vår side vil skje innenfor 3-5 dager fra vi mottar pakken din i vår butikk. Det kan ta litt tid før pengene kan ses på kontoen din. Dette skyldes ventetid i forbindelse med overføring av penger hos bankene. Eventuelle leveringskostnader returneres ikke.      

      

Merk:
Du kan miste ditt kjøpsbeløp, helt eller delvis. Dette skjer hvis varens verdi er forringet fordi du reelt har tatt varen i bruk, den har blitt beskadiget i din varetekt, du har håndtert varen på en annen måte enn nødvendig for å kunne fastslå varenes art, egenskaper og den måten som den fungerer på. Legg merke til at den originale emballasjen kan være en viktig del av varens verdi. MESSAGE.no fastsetter verdiforringelsen. 
  
Som utgangspunkt nedskrives varer med bortkommet eller beskadiget emballasje med minimum 20 %, og varer som har blitt tatt i bruk eller på annen vis beskadiget nedskrives med minimum 80 %. Dersom varen vurderes uselgelig, vil verdiforringelsen være 100 %.
     
Hva gjør jeg hvis jeg ønsker å bytte varen min til en annen vare?
Da skal du returnere din vare, se vennligst det forrige avsnittet. Deretter er du nødt til å gjøre et ny bestilling på webshoppen. Dette skyldes at ved en differanse i prisen på varen, har vi bruk for at du taster inn dine kredittkortopplysninger igjen, da vi ikke har adgang til denne informasjonen. Når vi har mottatt returvaren i butikken, tilbakefører vi beløpet til deg. Husk å fylle ut og vedlegge returseddelen. Fraktkostnader dekkes ikke.
  
Hvordan kan jeg få pengene mine tilbake?
Behandlingsperioden varierer mellom 3-5 virkedager etter at vi har mottatt dine returnerte varer i butikken i Haugesund til vi refunderer pengene. Når vi har sjekket varenes tilstand og klargjort en returnering, vil du bli informert via e-post. Eventuelle leveringskostnader returneres ikke. Refunderingen vil skje via samme betalingsmetode som ble brukt ved kjøp av varen. 

   

Vær oppmerksom på at bankenes transittid på pengene varierer veldig, og i få tilfelle kan det ta helt opp til 4 uker før pengene blir overført til din konto. Dette er ikke noe vi har innflytelse på – og hvis du ønsker å rykke for pengene dine etter du har mottatt en e-post fra oss med bekreftelse på returneringen, må du ta kontakt med banken din.
    
Varene jeg har mottatt er ikke de riktige eller har feil. Hva bør jeg gjøre? 
Hvis du har mottatt en vare som er ødelagt eller ukorrekt i forhold til ditt kjøp, vil vi refundere varens verdi og returkostnader så snart vi har mottatt en henvendelse fra deg og behandlet saken. Vi vil heretter vurdere hva som skal skje med den varen du har mottatt. Ta kontakt med vår kundeservice så snart som mulig via e-post: online@message.dk.
    
Jeg har returnert en vare, men pengene har ikke gått inn på kontoen min ennå. 
Når du ønsker pengene utbetalt for en vare du har sendt retur, kan du forvente 7-10 dager fra den dagen vi mottar varen til pengene kan ses på din konto. Dette skyldes administrasjon og håndtering av bankoverføringen. I noen tilfeller kan det ta opptil 4 uker. Dette er den transittiden bankene bruker på å flytte pengene rundt.
   
Vi vil behandle din returnering innenfor 3-5 virkedager, og du vil motta en melding om at din retur er behandlet og godkjent fra MESSAGE.no.