Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS
Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS

Silfen Studio

Filter
{{facet.Control}}
Du søkte etter: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Beklager, ingen resultater ble funnet.

Silfen Studio
Vi ønsker velkommen til ennå et accessories-merke i MESSAGEs univers: Daniel Silfen. Silfen Studio ble grunnlagt i 2013, og er med Adax i ryggen merket et sterkt accessories-brand.
Sortimentet fra Daniel Silfen består hovedsakelig av vesker i stilrene modeller. Høy kvalitet, romslighet og funksjonalitet er nøkkelordene i sortimentet. Dertil er det fordelaktige priser, så én veske behøver ikke å være nok, jenter!

 

Brandets ambisjon er å skape kolleksjoner som hver især har en rød tråd karakterisert gjennom utvalgte farger og materialer, men som samtidig henger sammen i det store og hele. Daniel Silfen er et univers av lekende farger som utvikles sesong etter sesong, og som uttrykker brandets energi. 

   

Silfen Studio - Målgruppe
Målgruppen for de fantastiske veskene er først og fremst stilbevisste, selvsikre og modige kvinner som våger å leke med fargene. Kvinner som vet at en fantastisk veske er prikken over i'en. Kvinnen som har (mange) forskjellige vesker, slik at hun hver dag kan tilføre sin personlige stil et nytt uttrykk. Kvinnen som vet at en veske ikke kun er praktisk, men også lekker og stilig.

   

Daniel Silfen sortiment
Silfen Studio byr hovedsakelig på vesker som er både funksjonelle og stilrene, til fornuftige priser. Dertil føres det også matchende lommebøker i samme serie, slik at du kan fullføre utseendet. 
Særlig kjent er Daniel Silfen veskemodellene Katrine, Emma og Holly. Disse er feminine og trendy henholdsvis reise-, belte- og arbeidsvesker, fremstillet i flott lær eller semsket skinn. Med mange rom og stilig look, er veskene både praktiske og trendy. 

  

Videre inkluderer sortimentet fra Silfen Studio produktkategorier som ryggsekker, clutcher og crossbodys. Utgangspunktet for de forskjellige styles er at de kan representeres som en kombinasjon av en hverdagsveske og en festveske. Veskemodellene utvikles kontinuerlig, og nytolkes fra sesong til sesong. 
Daniel Silfen jobber for at vesken skal være en del av ditt hverdagsantrekk, og med de forskjellige vesker fra Daniel Silfens sortiment kan du lett tilføre din personlige stil et nytt og fargerikt uttrykk. 

  

Se alle Daniel Silfen vesker her.

  

Silfen Studio hos MESSAGE
Hos MESSAGE vet vi hvor viktig vesken er, og hvordan den kan fullføre ditt utseende - og vi elsker Daniel Silfens vesker! Vi skifter sortimentet ut slik at det passer med sesongene og de nyeste designs fra Daniel Silfen. 
  
Ikke forelsket i noen av disse produktene? Så bli fristet av alle våre vesker her.