Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søkte etter: Reset?
Produkter
Beklager, ingen resultater ble funnet.

Shoe the Bear
Elsker du fete sko? Så har du kommet til det riktige sted. Hos MESSAGE digger vi de kule skoene fra Shoe the Bear, som kombinerer både komfort og mote. Produktene er annerledes og kule, og er sko som vil fullføre antrekket ditt. Hos MESSAGE består utvalget av Shoe the Bear sko av de klassiske modellene som kan matches med nesten alt i garderoben din, og av de mer utradisjonelle sko og støvler som pynter antrekket litt ekstra. 

Design som skiller seg ut
På jobb, på skolen, fritid eller helg - de moteriktige skoene følger deg, og uansett hvilket utseende du går etter, har Shoe the Bear utvalget. 

Brandet anser skredderhåndverk som en primærfaktor i godt design. Derfor består Shoe the Bear-kolleksjonene i høyere grad av håndlagde sko. 

Shoe the Bear er dedikerte til å designe de beste sko til de beste priser og til de rette tidspunkter. Brandet designer sko med omtanke for bruk og styling. Når skoene designes har designerne diverse antrekk og anledninger i tankene, slik at du lett kan matche antrekkene dine med skoene. I dag selges Shoe the Bear-kolleksjonene i mer enn 15 land verden rundt, og er en suksess blant kvinner og menn. 

Hvilken Shoe the Bear sko skal jeg velge?
Foretrekker du komfort som samtidig oser av kvalitet og god stil? Da er klassikeren Emmy fra Shoe the Bear perfekt for deg. Denne klassikeren er en populær støvlett fra Shoe the Bear som finnes i flere farger og materialer. Emmy er en favoritt grunnet den skjulte kilehælen, som gjør støvletten meget komfortabel å ha på, samtidig som at hælen gir deg en fantastisk holdning. Fronten og tuppen på Emmy-støvletten er perforert semsket skinn eller lær, hvilket gir den en cool look. Emmy fra Shoe the Bear lages fast i nøytrale farger og i sesongfarger som skiller seg ut fra mengden. 

   

Foretrekker du en mer festlig sko som er feminin og elegant? Da er Agnete-støvletten fra Shoe the Bear kanskje din neste favoritt. Støvletten har en perfekt hælhøyde; en kitten heel, som er verken for høy eller for lav, gjør støvletten både elegant og praktisk. De flotte detaljene og den gode passformen gjør Agnete behagelig å bruke hele dagen. Støvletten har en spiss, avrundet skotupp som gir skoen en eksklusiv look. På grunn av den praktiske, men likevel high fashion, kitten heel, er Agnete fra Shoe the Bear perfekt til både hverdag og fest. Style den med et par skinny jeans for å oppgradere ditt hverdagsantrekk, og til fest med en kjole eller et skjørt. Agnete fra Shoe the BEar finnes i flere farger som kan matches med nesten alt i garderoben din. 

 

Er du usikker på om Shoe the Bear er noe for deg? Du finner inspirasjon i hele vårt utvalg av sko her