Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS
Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS

Second Female

Filter
{{facet.Control}}
Du søkte etter: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Beklager, ingen resultater ble funnet.
Second Female
Second Female ble etablert i år 2000 i København. Brandet designer feminint og sofistikert tøy til den stilbevisste kvinne. Kjennetegnene ved klær fra Second Female er sofistikerte og internasjonale designs skapt med et lekkert skandinavisk touch. Dette uttrykkes ved de mange flotte mønstre, farger og prints som pryder de forskjellige designs fra Second Female. Kolleksjonene bærer gang på gang preg av stilfulle linjer, flotte silhuetter og materialer av høy kvalitet. 

Second Females identitet
Allsidighet er nøkkelordet for kolleksjonene fra Second Female, hvilket gir deg muligheten for å kunne bruke tøyet både en dag på jobb og en kveld på byen. Det klassiske touch går igjen hos brandets styles, hvor rene linjer, flotte snitt og feminine utskjæringer bidrar til brandets identitet, som betyr at du som kunde har mulighet til å velge nøyaktig de styles som tiltaler og inspirerer deg mest. 

Second Female har et bredt sortiment med alt fra klassiske strikkeprodukter i det mykeste materiale til en fin Second Female topp til fest. Du kan også finne feminine Second Female skjørt og vakre Second Female bluser med sesongaktuelle trykk og farger, slik at du alltid kan se absolutt fantastisk ut uansett hvilken årstid som står for døren. Brandet har klart å skape en identitet som gjør at tøyet fra Second Female er meget ettertraktet og populært, også internasjonalt. Brandet forhandles i flere europeiske land, og er representert ved flere enn 700 salgssteder i verden. 

Fokus på trender og tendenser
Second Female anerkjenner at kvinner ønsker å følge de trender og tendenser som dominerer i motebildet, hvilket gjør at du hele tiden kan være sikker på at nettopp tøyet fra Second Female gir deg et stilfullt og moderne antrekk. Filosofien bak Second Females designs er å skape en moteriktig og brukbar garderobe som omfavner den selvsikkerhet og komfort enhver kvinne behøver for å kunne uttrykke sin personlige stil. Brandet har erfart at feminine prints har vist seg å være en gjenganger i motebildet, som betyr at du kan finne motetøy fra Second Female med lekre prints. Det jobbes målrettet med å finne de fargene som er populære akkurat nå - det betyr at du alltid ser bra ut og har en selvsikker utstråling i klær fra Second Female. 
  
Second Female klær hos MESSAGE
Som forhandler av Second Female er vi stolte av å kunne tilby deg et bredt utvalg av vakre og trendy styles, sesong etter sesong, til fornuftige priser. Hos MESSAGE finner du alt fra den perfekte Second Female bluse til det flotteste Second Female skjørt. Kolleksjonene består av klær til kvinner som omfavner fargeskalaen på sesongbetonet vis - derfor nedtoner Second Female ofte deres vår- og sommerkolleksjoner med pastellfarger og lette materialer. Høst- og vinterkolleksjonene er som oftest karakterisert ved tyngre og dypere farger i kraftig strikk og flotte skinnkvaliteter. Det betyr at du hos MESSAGE kan finne akkurat den Second Female jakken som passer til den kommende sesong, eller den Second Female kjolen som med tanke på design og fargevalg passer til årstiden. Med brandets sterke identitet blir du med garanti glad for de klassiske, moderne og trendy styles i Second Females kolleksjoner. Utforsk vårt utvalg av motetøy fra Second Female og finn dine favoritter.