Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søkte etter: Reset?
Produkter
Beklager, ingen resultater ble funnet.
Richmond & Finch
Det svenske merke Richmond & Finch har klart å proporsjonere seg som en anerkjent produsent av covers til smarttelefoner. De fire grunnleggere startet det hele i Stockholm i 2014, og siden den gang har det gått raskt. Tanken og inspirasjonen bak Richmond & Finch har fra begynnelsen vært å skape et brand med design og navn som reflekterer tidens designfilosofi. Grunnleggerne bak det skandinaviske Richmond & Finch  har skapt et unikt varemerke som skiller seg ut fra mengden med den gjenkjennelige metallstripen på baksiden og metallringen rundt kameraet. Richmond & Finch designes i Sverige i tett samarbeid med bloggere, stylister og moteredaktører med inspirasjon fra blant annet Sverige og Londons moteindustri. 
 
Skandinavisk kant og minimalisme
De skandinaviske røtter er ikke til å ta feil av, og designteamet bak lar seg gang på gang begeistre av grenseløs kreativitet. Sesong etter sesong lanserer Richmond & Finch nye kolleksjoner og designs som alle har utspring fra tidens mest populære trender og tendenser. Den skandinaviske minimalisme kommer på en sofistikert måte til uttrykk på de ensfargede covers, og den skandinaviske kant ses tydelig på de elegante dovers med blant annet marmorprint. Kolleksjonene inneholer telefoncovers som er feminine og klassiske, og likt for alle designs er at de sikrer et fasjonabelt utseende. 
  
Praktisk og elegant
Et cover til telefonen fra Richmond & Finch er både praktisk og elegant. Designteamet jobber dedikert og med en finger på pulsen for hele tiden å kunne levere stilfulle og elegante accessories. Sofistikerte marmorprints, feminine blomsterprints og stilrene nyanser kjennetegner de forskjellige covers fra Richmond & Finch. Som en ekstra minimalistisk og trendy detalj er hvert enkelt telefoncover dekorert med metalldetaljer bakpå enten gull, sølv, kobber eller sort. Richmond & Finch er overbevist om at man saktens kan beskytte telefonen sin med stil, hvilket gjør at de forskjellige telefoncovers er både elegante og praktiske.
  
Richmond & Finch hos MESSAGE
Hos MESSAGE er vi stolte av å være forhandler av de vakre covers. Utvalget av telefoncovers fra Richmond & Finch her på siden vil bære preg av det karakteristiske marmorprint, nåtidig og feminint blomsterprint og klassiske tidløse nyanser. Det gås ikke på kompromiss med hverken kvalitet eller design, hvilket sikrer deg et cover til telefonen som beskytter den over lang tid. De nyeste designs fra Richmond & Finch har 360 graders drop protection, som beskytter alle sider og vinkler på din telefon. Uansett hvilken stil du foretrekker, har vi med garanti et cover fra Richmond & Finch som faller i smak. Gå på oppdagelse her på siden og finn ditt favorittprodukt.