Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søkte etter: Reset?
Produkter
Beklager, ingen resultater ble funnet.
Puma - førende sportsmerke
Puma er et av verdens førende sportsmerker, og har i over 65 år designet tøy, sko og accessories til noen av verdens raskeste atleter. Puma er et go-to brand når det kommer til nytt innhold til treningsbagen. Dertil har Puma hatt flere designsamarbeid, deriblant med Alexander McQueen. 
   
Logoen av den hoppende pumaen pryder alle kategorier innenfor tøy, sko og sportsutstyr. Pumaen er gjenkjennelig og en integrert del av brandets DNA.
   
Førsteklasses bortskjemmelse
Du kommer ikke utenom den tyske giganten når det kommer til sportsgarderoben. Med de nyeste og innovative modeller og de dynamiske designs bringer Puma glede til alle aktive og sporty menn, kvinner og barn. 
  
Puma har likevel også gjort sin entré i motebildet, og har med flere modeller prydet både catwalk og street style. Dynamiske striper og nyanserte fargekombinasjoner kommer til uttrykk i alle brandets underlinjer og kategorier. 
  
Sporty og stilig
MESSAGE fører et utvalg av trendy Puma sko og sneakers som gir ditt antrekk en sporty dimensjon - uten å være prangende. Nøytrale og sesongbetonte farger pryder utvalget, som kan brukes til både kjole og jeans. 
 
Klassiske, men likevel trendy Puma sko er kodeordene når det kommer til utvalget. Hver enkel style er finpusset til perfeksjon, så du får et gjennomført design hver gang du shopper av det tyske merket. 
 
Er Puma ikke noe for deg?
Vi vet at kvinner er forskjellige, også når det dreier seg om stil. Sko er jo en viktig del av dit antrekk, og hvis du ikke bryr deg om det sporty utseende Puma sko kommer med, kan du se alle våre sko her. Hos MESSAGE fører vi et variert utvalg av sko, støvler og sneakers, med andre ord noe for enhver smak.