Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS
Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS

Project Unknown

Filter
{{facet.Control}}
Du søkte etter: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Beklager, ingen resultater ble funnet.
Project Unknown
Project Unknown er et dansk merke hvis ambisjon er å ha fingeren på pulsen og konstant holde seg orientert i motebildet. Til tross for at merket er forholdsvis nytt, har dette ikke spent ben for merkets utvikling og popularitet blant kundene. 
 
Sesongbetonede designs
Project Unknown formår å skape unike og sesongbetonede stiler. Uten en fast kolleksjonsstrøm treffer Project Unknown alltid sesongens trender, og likevel til overkommelige priser. At Project Unknown er et nytt merke betyr samtidig at det ikke har lange designtradisjoner. Nettopp dette faktum er merkets styrke, da det derfor kan dedikere seg til å skape og fremstille design som treffer det aktuelle motebilde. Merket er til deg som ønsker designs fylt med farger, mønstre og detaljer. Merkets ambisjon er å skape sesongaktuelle stiler, som følger de nyeste trendene, til budsjett-vennlige priser. 
 
Til den motebevisste jenta
Project Unknown er med helt i front, hva angår feminine skjorter med mønster, lekre strikketrøyer med høy hals og kule bomberjakker i flotte kvaliteter. Med Project Unknown får du en unik mulighet til å utvelge de stilene som matcher din personlighet, og som på beste vis kan kombineres og matches med resten av garderoben. 
 
Designteamet bak
Designteamet bak Project Unknown er ungt og nyskapende, hvilket i høy grad skinner igjennom i merkets designs. Det lekes med detaljene, og nye modeller og passformer avprøves. Med Project Unknown er du dermed sikret moteriktig design som følger trenden, og som samtidig kan erverves til overkommelige priser.