Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS
Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS

Pavement

Filter
{{facet.Control}}
Du søkte etter: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Beklager, ingen resultater ble funnet.
Pavement sko
Pavement er et dansk brand med stort fokus på det skandinaviske look preget av sofistikert håndverk og rå attitude. Brandet gjenkjennes ved de håndlagde kvalitetssko i de beste skinnmaterialer, hvor inspirasjonen hentes fra verdens metropoler. Pavement er et brand som har funnet sin plass på den danske motescene ved å designe stilrene og klassiske sko til kvinner. 
   
Pavement sko og Pavement støvler er sterkt representert hos MESSAGE, bl.a. på grunn av brandets evne til å skape moteriktige sko og støvler uten at det gås på kompromiss med komfort og passform. Sistnevnte prioriteres ved å tilpasse design og kvalitet, slik at komfort og utseende går hånd i hånd. Valg av materiale og et nøye utviklet design har gang på gang vært en garanti for et par lekre sko eller støvler. Pavement sko og støvler er sesongaktuelle, og utvalget varierer bredt fra kolleksjon til kolleksjon. 
  
Pavement sko og støvler til enhver smak
Det populære brand produserer en bred rekke av forskjellige skotyper. Ballerinaer, sandaler, støvler, pumps, sko og gummistøvler er bare noen av de varianter du vil finne, hvor materialene varierer i alt fra lakk og stoff til semsket skinn og lær. Det er essensielt for brandet at det finnes noe for enhver smak, slik at du kan matche dine sko eller støvler til din stil og personlighet. De lekre Pavement støvletter i semsket skinn er perfekte til et sofistikert antrekk for en kveld på byen, lakksko ideelle til hverdags, mens gummistøvlene er perfekte til festivalen. Pavement lanserer nye produkter flere ganger årlig, og MESSAGE vil alltid være med i front og tilby det beste utvalget av disse. Det betaler seg derfor å holde et våkent øye med Pavements lekre sko og støvler. 
  
Hos MESSAGE har vi et bredt utvalg av Pavement sko og støvler til kvinner, slik at du kan finne ditt neste par yndlingssko.