Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søkte etter: Reset?
Produkter
Beklager, ingen resultater ble funnet.

Trendy, rått og tidløst
Núnoo er et dansk accessories-brand som på meget kort tid har gjort seg til en anerkjent aktør i motebransjen. Núnoo har spesialisert seg innenfor fremstilling av vesker til den motebevisste kvinne, og en Núnoo-veske er grunnet kvaliteten en tidløs investering. Núnoo-veskene er trendy, har en rå og flott look, og det gås aldri på kompromiss med hverken kvalitet eller design. En Núnoo-veske er for kvinner i alle aldre som interesserer seg for mote og setter pris på en veske som både ser bra ut og er praktisk. Hos MESSAGE finner du et bredt utvalg av vesker fra Núnoo.

   

Praktisk og romslig
Karakteristisk for vesker fra Núnoo er at de alle er meget romslige. Alle veskene har flere rom, og jo større vesken fra Núnoo er, desto flere og større rom er rådighet. Dette betyr at det kan finnes en Núnoo-veske til byturen, en Núnoo-veske til skolen eller rett og slett en Núnoo-veske til hverdagen. Veskene er praktiske, grunnet de gode materialene. Spesielt Núnoo-veskene i vasket skinn er motstandsdyktige og slitesterke, og skinnet vil med tiden få en råere look fordi det patineres. 
  
Den lille
Núnoo jobber målrettet i forhold til hva som slår an innenfor motebransjen. Særlig nye farger og detaljer avspeiler tidens trender, hvor klassiske designs vil være gjennomgående. Núnoo Helena-vesken er opplagt til en bytur, da det er plass til de mest nødvendige ting som nøkler, kort og en leppestift. Skal det være plass til litt mer, er Núnoo Stine-vesken god. Denne vesken har 4 rom med glidelås, men er likevel en liten og trendy veske som kan brukes på byen eller til de mest nødvendige ting i hverdagen. Stine-vesken fås i både vasket og semsket skinn, og i mange forskjellige farger. 

    

Den mellomstore
Núnoo Alimakka-vesken er midt i blinken hvis man skal ha litt flere ting med, da rommene er en del større enn ved Stine-vesken. Alimakka-vesken har to reimer; en lang, justerbar reim og en kort reim dekorert med nagler. Mia-vesken fra Núnoo går ytterligere opp i størrelse, og minner mye om Alimakka. De er litt forskjellige i størrelse, men begge fås i både vasket og semsket skinn. Mille-vesken fra Núnoo kan romme en 13” bærbar PC, og er derfor perfekt som skoleveske. Med denne vesken fra Núnoo er det altså mulig å medbringe litt av hvert.

     

Den store
Til helgeturen er reisevesken Camilla fra Núnoo opplagt, grunnet størrelsen og romsligheten. Núnoo Camilla fremstilles i vasket skinn, og den gode kvaliteten sikrer at den holder i lang tid. Ønskes en annen type skinnveske, er Núnoo Celine backpack et godt alternativ. Designet avviker en smule fra de øvrige Núnoo-veskene, men har likevel tydelige assosiasjoner til brandets røde tråd.