Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søkte etter: Reset?
Produkter
Beklager, ingen resultater ble funnet.
New Balance
Du har kanskje sett det velkjente N i det danske gatebildet - og det er det en god grunn til. Amerikanske New Balance er nemlig eksepsjonelt fottøy til den motebevisste mann og kvinne, som samtidig verdsetter funksjon. Det velkjente N i New Balances logo tiltrekker mye oppmerksomhet, og ses på innsiden av alle deres modeller. 
  
New Balance sneakers i flotte farger
New Balance sko og sneakers produseres i mange flotte farger. De fargerike nyanser er perfekt til både sommer og vinter. Du kan bruke New Balance sneakers til både lange bukser og bare legger, i de varme tider eller på ferien. Sistnevnte kan by på lange gåturer gjennom både by og natur, hvilket krever et par gode sko som ikke gir deg smerter. New Balance kombinerer både funksjonalitet og mote i deres produkter, så du kan være sikker på at du ser bra ut samtidig som at dine føtter har det godt. 
  
Sportssko til menn og kvinner
New Balance brandet startet som utgangspunkt med å produsere sko til servitører og politimenn. I dag er New Balance et av de førende brands innenfor skotøy. Signaturen for New Balance sko og sneakers er den høye kvaliteten og bruken av flotte fargekombinasjoner. Med disse skoene unngår du slitne føtter på en fysisk krevende jobb, samtidig med at føttene dine er tilføyd kvalitet, innovasjon og flott design. 
  
New Balance hos MESSAGE
MESSAGE fører et oppdatert utvalg av New Balance sko og sneakers, både online og i utvalgte butikker. Er New Balance sko ikke noe for deg? Så kan du sjekke vårt utvalg av alle sko her.