Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søkte etter: Reset?
Produkter
Beklager, ingen resultater ble funnet.
Skandinavisk femininitet og eleganse
Neo Noir er et dansk motemerke, som med innlevelse jobber for å hele tiden kunne levere trendy moteklær til kvinner. Tøyet omfatter tidens aktuelle trender og er særdeles anvendelig, hvilket betyr at det lett kan styles til alle anledninger. Designteamet bak Neo Noir gjør seg ekstra flid med hver enkelt detalje, og utvelger materialene nøye, noe som tydelig gjenspeiles i kolleksjonene. Neo Noir klær oser av femininitet, og har tydelige assosiasjoner til de skandinaviske røtter. Nettopp disse røttene kommer til uttrykk ved de klassiske designs og skarpe linjer som Neo Noir er kjent for. Sofistikerte blonder, bløte materialer, feminine farger og prints komplementerer kolleksjonene og hver enkel style, noe som gjør at moteklærne til kvinner fra Neo Noir kan brukes til både hverdag og fest. 
  
Buksedrakter fra Neo Noir
Buksedrakten fra Neo Noir er blitt en absolutt bestselger, grunnet den flotte passform og det klassiske snittet. Særlig karakteristisk for buksedraktene fra Neo Noir er at de er sydd sammen foran, som betyr at man ikke skal kle av seg fullstendig når man skal bruke toalettet. Det gjør også at drakten foldes fint på midten, og egentlig ligner to deler i stedet for én. Neo Noir-buksedrakten fås med både korte og lange ermer, og med både lange og korte ben. På den måten finnes det en buksedrakt til enhver anledning, og stylingen kan tone antrekket både opp og ned. 
  
Den feminine
Buksedraktene fra Neo Noir varierer mye i uttrykk, grunnet de forskjellige farger og materialer. Den feminine buksedrakt prydet med sofistikerte blonder oser av eleganse, og passer godt til festbruk. En jumpsuit til kvinner med feminine detaljer kan styles på mange måter, og ved å tilføye de rette accessories til antrekket, kan du tone utseendet ditt i forskjellige retninger. Den langermede blonde-buksedrakt med transparente blonder øverst kan styles med et par høyhælede støvler og feminine smykker. Ønskes en mer ungt og friskt look, kan en kortermet blonde-buksedrakt styles med et par høye hæler og en crossbody bag. Blandt feminine jumpsuits fra Neo Noir finner du også stroppløse buksedrakter og buksedrakter med v-hals, og hos MESSAGE finner du et bredt utvalg av feminine jumpsuits fra Neo Noir. 
 
Den klassiske
Neo Noir forener på magisk vis de feminine toner med det klassiske, og det betyr at utvalget av buksedrakter fra Neo Noir også byr på de mer anvendelige og elegante utgavene. Den klassiske buksedrakten er ofte fremstilt i nøytrale farger og simple designs, og kan fint brukes til hverdags. Utvalget av klassiske jumpsuits byr på både korte og lange ermer, og benlengden på buksedraktene varierer etter sesong. For en casual og avslappet look, kan en klassisk Neo Noir-buksedrakt styles med et par kule sneakers og en flott veske, og ved å tilføye favoritt-smykkene dine kan du raskt skape et personlig preg. Uansett hvilken type buksedrakt du er på utkikk etter, kan du finne et stort utvalg av jumpsuits fra Neo Noir her på nettsiden.