Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS
Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS

Neo Noir

Filter
{{facet.Control}}
Du søkte etter: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Beklager, ingen resultater ble funnet.
Neo Noir - kvalitet og design
Neo Noir produserer moderne produkter av høy kvalitet i klassiske farger, som kan styles til ethvert outfit. Brandet ønsker å skape bevissthet om et høyt fokus på kvalitet. Neo Noir styles er en kombinasjon av flott hverdagstøy og eksklusivt festlook. De klassiske snitt og farger gjør at klærne kan kombineres på flere måter, og du kan derfor skape mange varierte looks. 
  
Neo Noir har evnen til å raskt kunne omstille seg og levere High Fashion i de riktige farger, stoff og kvalitet på de riktige tidspunkter. Neo Noir jobber ikke med faste kolleksjoner som de fleste merker gjør, men leverer her og nå. De studerer moten og fremstiller de stiler og farger som kundene etterspør. Derfor er Neo Noir alltid med på siste skrik. 
  
Kvalitet til overkommelige priser
Neo Noir er især gode på feminine overdeler, blondebluser, kjoler og korte blazere. Her har de et skarpt øye for hvilken mote og stil som er fremme i bildet. Neo Noir er et dansk merke som har høyt fokus på kvalitet til overkommelige priser. De formår å skape et design som lever opp til den høyeste standard når du vil oppnå det perfekte utseende. Det er mote for kvinner med en kresen smak, og som verdsetter kvalitet til gode priser.
  
Neo Noir hos MESSAGE
Neo Noir føres på MESSAGE.no og i MESSAGE-butikkene. Du kan returnere eller bytte til andre varer i butikkene, såfremt kvittering medbringes.
MESSAGE  fører et utvalg av Neo Noir styles som følger tiden og trenden. Utvalget er alsidig og feminint, og skifter hyppig - som Neo Noir. Utvalget består typisk av jakker, blondetopper, vanlige trøyer, skjørt, kjoler og blazere.