Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søkte etter: Reset?
Produkter
Beklager, ingen resultater ble funnet.
Minimum
I 1997 så Minimum dagens lys for første gang, da brandet ble grunnlagt som en detail-butikk i Aarhus. Minimum utviklet seg hurtig, og ble til et selvstendig brand, som i 1999 kunne lansere den første herrekolleksjon. I 2007 ekspanderte motebrandet ytterligere, og introduserte den første kolleksjon av moteklær til kvinner. Siden begynnelsen har Minimum opplevd vekst og suksess på både den nasjonale og internasjonale motescene, og teamet bak Minimum består i dag av mer enn 70 dedikerte og kompetente medarbeidere. Alle medarbeiderne jobber målrettet mot å utvikle og skape tidssvarende kolleksjoner med et bredt utvalg av moteklær til kvinner. 

I dag er Minimum et etablert og lekkert brand som er tilgjengelig i flere europeiske land, samt Canada. Visjonen har fra begynnelsen vært å skape progressive og moderne kolleksjoner som gjenspeiler de hotteste trender og tendenser sesong etter sesong. Kolleksjonene bærer tydelig preg av de skandinaviske røttene, som er en fast del av brandet, hvilket tilfører en sofistikert kjølighet til de trendy fashion styles. 

Kvalitet og design
Kolleksjonene fra Minimum er særlig karakterisert ved styles som er fremstilt av lekre materialer. Kvaliteten prioriteres alltid høyt, og er et punkt som det aldri gås på kompromiss med. Ved kolleksjonene fra Minimum kan det tydelig legges merke til at både kvalitet og design går hånd i hånd. Nettopp den lekre kvaliteten betyr at Minimums årlige kolleksjoner bærer preg av lekre snitt og fantastiske passformer som fremhever det beste ved enhver kvinne. Motetøyet er ofte dekorert med smakfulle detaljer, i form av fine utskjæringer og feminine snitt, som på beste vis komplementerer Minimums evne til å skape unike designs. Brandets kjærlighet for den skandinaviske minimalisme kommer til uttrykk gjennom sesongpreget motetøy, vakre nyanser og lekre fargekombinasjoner, samt metervarer av høy kvalitet med et feminint og lekkert touch. 
 
Anvendelighet og komfort
Ambisjonen har helt fra begynnelsen vært å skape flotte styles med trendy detaljer som er med til å skape et gjennomført og lekkert look i alt hva Minimum foretar seg. Nettopp dette kommer til uttrykk i vakre kjoler med feminine trykk, topper med grafiske mønstre, strikketrøyer med turtleneck, klassiske bukser, skjørt og skinnjakker. Stilen i Minimums kolleksjoner er internasjonal, men med et skandinavisk touch. Minimums designteam gjør seg ekstra flid med hver del av designprosessen, og fremstiller iøynefallende styles som kan brukes til både hverdag og fest. Hva enn det er snakk om, et lekkert hverdagslook eller et feminint festlook, kan de vakre styles fra Minimum med fordel anvendes. 

Minimum hos MESSAGE
Hos MESSAGE sørger vi alltid for å ha det riktige utvalg av Minimum styles, som både følger sesonger og trender. Du kan derfor finne lekre strikkeprodukter, trendy skjørt, fantastiske kjoler, feminine bluser og topper, og yttertøy fra Minimum, som passer til enhver stil.