Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS
Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS

mbyM Yttertøy

Filter
{{facet.Control}}
Du søkte etter: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Beklager, ingen resultater ble funnet.
Kle deg fasjonabelt med en motejakke
MESSAGE tilbyr et bredt utvalg av yttertøy til kvinner fra mbyM til de forskjellige sesonger og alle anledninger. Jakken er et fasjonabelt plagg som presenterer det første uttrykket av din personlige stil, hvilket betyr at ditt valg av jakke fundamentalt uttrykker hva du liker. Utvalget av jakker og frakker fra mbyM varierer med sesongene, hvilket betyr at du finner motejakker og trendy frakker til både vinterkulden og den kjølige sommerkvelden. mbyM-yttertøy spenner bredt fra den elegante, klassiske frakk til den kule dongerijakken, så du finner lett jakken som faller i smak. Jakkene fra mbyM er både praktiske og anvendelige - især regnjakkene. Her finner du et bredt utvalg av regnjakker i forskjellige modeller. 
 
Den perfekte passform
Når du skal velge yttertøyet som sitter perfekt, er det viktig å gå etter en jakke med god passform som fremhever din figur best. Utvalget av yttertøy fra mbyM byr på både lange og korte jakker, så du finner lett jakken som passer til din høyde og kroppstype. Frakker fra mbyM har fine detaljer, som bånd rundt midjen og lengde til rett over knærne, som gjør dem opplagt å bruke sammen med kjoler og skjørt til de mer festlige anledninger. Utvalget av mbyM frakker byr på både varme vinterjakker, så som ullfrakken til vinterkulden, og vårjakken i vakre farger. Er du på utkikk etter en jakke i en klassisk farge med fine detaljer, så er jakkene fra mbyM opplagt, da utvalget består av både nøytrale farger, så som svart og grå, og sesongfarger. Den praktiske jakken som regnjakken er uunnværlig i enhver motebevisst kvinnes garderobe, da den er brukbar i regnvær og samtidig være trendy. mbyM regnjakker fås i flere modeller - en med et bånd rundt midjen som fremhever din kvinnelige figur, og en uten. Begge modeller produseres i mange vakre farger som gjør regnjakken fasjonabel og gir antrekket ditt et moderne uttrykk. 

Skinnjakker fra mbyM er tidløse, og har fine detaljer som skaper et personlig uttrykk. I tillegg er materialet slitesterkt, noe som gjør at skinnjakken har mange leveår. 

mbyM jakker til din personlige stil
Jakkene fra mbyM byr på forskjellige modeller - om du enten foretrekker den klassiske jakken som trenchcoats eller den flotte boucle-jakken, så byr mbyM på et bredt utvalg av jakker slik at du helt sikkert finner jakken som passer til din personlige stil. Den moderne faux fur-jakken har vunnet seg inn i motebildet og er en uunnværlig jakke som lett kan styles til både hverdag og fest. Jakker i en frisk farge eller med elegant print skaper både et personlig look til ditt antrekk, og gir samtidig de klassiske jakkene en twist. Oppdag utvalget av yttertøy fra mbyM og la deg inspirere av de forskjellige modeller, passformer og farger.