Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS
Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS

mbyM

Filter
{{facet.Control}}
Du søkte etter: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Beklager, ingen resultater ble funnet.
mbyM
mbyM er et dansk merke som kombinerer rå femininitet med skandinavisk kulhet i designs til den stilbevisste kvinne. Den skandinaviske inspirasjon går igjen i merkets design, hvor feminine snitt, fantastiske passformer, stilrene linjer og simple silhuetter går igjen i mbyM kjoler, mbyM jeans, mbyM topper og mbyM strikketrøyer. Med fire årlige hovedkolleksjoner er mbyM i konstant fornyelse. Sesongene fortolkes igjennom både lette og diskrée mønstre, klassiske og nøytrale nyanser og farger, samt feminine og sofistikerte silhuetter. mbyM prioriterer kvalitet og materialer, og går ikke på kompromiss i utvelgelsen av de forskjellige designs som både er preget af diskrée stoffbelter, høyhalsede gensere, skjæringer som åpen rygg og dyp v-hals, samt rå glidelås-detaljer. 
  
mbyMs kolleksjoner
Siden 2003 har mbyM vokst seg til å være et annerkjent, dansk motemerke som leverer designs av høy kvalitet. Merket har, utover fire årlige hovedkolleksjoner, en GoGreen kolleksjon, bestående av basis-stiler som er fremstillet med omtanke for miljøet. Basis bluser, topper, kjoler og høyhalsede gensere har vist seg å være et "must" i enhver basisgarderobe, hvorfor kolleksjonen løpende utvides med nye bestselgere. mbyMs kontinuerlige utvikling har i 2016 resultert i en lansering av mbyM Nord; en kolleksjon inneholdende ekslusive designs i luksuriøse materialer og kvaliteter. De enkelte designs representerer merkets identitet ved å utstråle skandinavisk letthet i feminine nyanser. 
 
mbyM merket
Merket forhandles i 15 forskjellige land i Europa, hvor det har inntatt scenen i både fysiske butikker og hos store, internasjonale nettbutikker. mbyM har en sterk visjon om å være fremme og tilby kundene den beste adgang til merkets egne designs. I 2015 åpnet merket derfor en egen nettbutikk med forsendelse til både danske og internasjonale adresser.