Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS
Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS

Lee

Filter
{{facet.Control}}
Du søkte etter: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Beklager, ingen resultater ble funnet.
LEE
En sann dongeriklassiker
Det anerkjente denim-brandet Lee ble etablert i 1889, og har siden den gang spesialisert seg innenfor produksjon av jeans. Lee jeans har med sine mange års erfaring formådd å bli en førende internasjonal forhandler og produsent av dongeri og casualwear. Lee ble i 1889 grunnlagt av Henry David Lee, hvor den første fabrikk åpnet i Kansas. Den gang fremstilte merket overalls, arbeidsbukser og jakker, men opp gjennom 70-, 80- og 90-tallet ekspanderte brandet innenfor motetøy, og i 1996 ble Lee National Denim Day® stiftet. I dag har Lee solid suksess på verdensplan, og arbeider målrettet med å hele tiden levere nye modeller, styles og fits. I dag produserer Lee alt fra moteriktige jeans til trendy skjorter, t-skjorter, gensere og mye mer, til både menn og kvinner. Brandet er i dag trendsettende, og de mange styles er alle stilrene, flotte og tidløse. 
  
Lee til enhver stilart
Uansett om du foretrekker trendy streetwear, de mer modige designs eller klassisk dongeri, har Lee motetøy som lever opp til dine preferanser. Med brandets mange års erfaring innenfor fremstilling av motetøy av høy kvalitet, er du garantert fashion items som holder i mange år, og som er veldig anvendelige. Lee er særlig kjent for deres jeans i modellene straight leg, bootcut og slimfit. Dog leverer brandet i dag også brede kolleksjoner av skjorter, sweatshirts, jakker, gensere og forskjellige gadgets. Produktene fra Lee kan fort fiffe opp ethvert antrekk, og kan brukes til både hverdag og fest. Når det gjelder om å finne karakteristisk motetøy av høy kvalitet, er Lee en sikker vinner. 
  
Kvalitetsbrand
Lee har vist seg å være en forgjenger innenfor fremstilling av denimjeans til kvinner, grunnet de gode passformene. Alle jeans fra Lee blir fremstilt ved bruk av særdeles fine vever, en tidkrevende prosess, som til slutt sikrer at buksene sitter godt og er behagelige å bruke. Lee er førende innenfor lekre og unike jeans til et hav av forskjellige personligheter. Brandets jeans og motetøy til kvinner er ideelt til alle stilarter, da de forskjellige styles kan mikses og matches med hverandre eller med andre merker, som resulterer i et lekkert og casual utseende. Motetøyet fra Lee holder i mange sesonger, og et par lekre og edgy jeans er et absolutt must-have i enhver kvinnes garderobe, ettersom de fort kan redde enhver tøykrise. 
  
Originalt og anvendelig brand
Det amerikanske jeans-brandet Lee har med de mange års erfaring innenfor fremstilling av denimjeans formådd å posisjonere seg som en av de mest anerkjente aktører i motebransjen. Lee har på imponerende vis blitt en av de største leverandører av jeans på verdensplan, og velger du et par jeans fra Lee, velger du kvalitetsjeans fra et originalt brand. Fra å i begynnelsen fremstille arbeidsbukser er det imponerende at brandet i dag fremstiller fulle kolleksjoner med allsidige fashion styles. Suksessen vil ingen ende ta, og Lee vokser fortsatt på den internasjonale motescene. Hos MESSAGE mener vi at enhver motebevisst kvinne bør ha et par Lee jeans i garderoben. Det finnes med garanti en passform og en fargetone som faller i din smak.