Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søkte etter: Reset?
Produkter
Beklager, ingen resultater ble funnet.
Lacoste
Lacoste er et verdenskjent fransk klesfirma med røtter tilbake i 1933, hvor tennisspilleren René Lacoste grunnla brandet. Lacostes varemerke er den ikoniske krokodillen, som utgjør logo på både klær og sko. Lacoste har en enkel tilgang til design, og baserer deres produkter på en sofistikert kjerne av eksklusive materialer. 
  
Lacoste har i mange år vært kjent for den klassiske hvite tennissko, samt andre sportsrelaterte designs. I dag har den hvite tennissko gjennomgått en nytolkning, og har funnet sin storhetstid som veldig flotte, velkjente hvite sneakers. Hos MESSAGE er Lacoste nettopp representert via denne trendaktuelle sko, hvor passform og design er under konstant fornyelse med en ambisjon om å skape unike designs i flotte kvaliteter, hvor det ikke gåes på kompromiss med passform og komfort. 
  
Skap stil med sneakers
Sneakers er moteriktige og anvendelige. Lacoste sneakers er derfor et stilfullt valg av fottøy som kan skape et casual look, men samtidig gi et stilig og klassisk uttrykk. De hvite sneakers er allsidige, og kan derfor kombineres med både suitpants og en blazer for et klassisk utseende, mens jeans og en basistopp gir ditt antrekk et casual touch. Inkludér en skinnjakke, og du har et fullstendig look. Lacoste er synonymt med kvalitet, preget at fransk skredderhåndverk og utsøkte materialer. De hvite sneakers fremstilles i mange forskjellige designs, så du har mulighet for å velge nettopp din favoritt. De flotte skinnkvalitetene, de feminine detaljene og den fete logo gjør Lacoste til et musthave-brand i enhver garderobe, spesielt når det kommer til sneakers.