Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS
Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS
Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søkte etter: Reset?
Produkter
Beklager, ingen resultater ble funnet.
Just Female
Just Female er et skandinavisk merke med en enkel tilgang til design, som er basert på en sofistikert kjerne av eksklusive materialer og uunnværlige produkter. Brandets visjon for de forskjellige designs er at de skal ha en "ready-to-wear"-faktor. Dermed sikrer Just Female unike styles med feminine og sofistikerte uttrykk, som kan pryde motebildet og bli uunnværlige i garderoben. 
  
Just Females designs er sesongaktuelle. Flotte, tunge strikketrøyer, varme farger og eksklusive materialer sammen med forskjellige styles i fine lærkvaliteter pryder høst- og vinterkolleksjonene, mens florlette skjorter med flotte prints og feminine nyanser sammen med klassiske topper med fine blonder fyller vår- og sommerkolleksjonene. Just Females verdier er basert på en ambisjon om å skape og videreutvikle et aktuelt og nåtidsbrand, som går inn for å lokalisere motens retning og holde seg oppdatert på trends i dagens motebilde. 
  
Just Female ble etablert i 2006, og kunne i 2007 under Copenhagen Fashion Week for AW07 presentere deres første kolleksjon. Det minimalistiske og estetiske design har siden den gang vært en stor del av brandets identitet. Merket forhandles for tiden i store deler av Europa, både i butikk og på nett.
  
Skarpe designs med rå detaljer
Klærne fra Just Female blir fremstillet av de fineste materialer med stilrene snitt, skarpe designs og moteriktig stil. Stoffet brukt er av høy kvalitet, og er behagelig å ha på. Mange styles har fete detaljer, så som prints og mønstre. Utvalget hos MESSAGE dekker de klassiske styles fra Just Female, men også de sesongaktuelle styles som statement t-skjorter. 
  
Just Female-jenta
Just Female er merket for den klassiske og elegante jenta; hun som setter pris på kvalitet og materialer som holder seg sesong etter sesong. Med Just Female kan du sikre at ditt utseende sitter som et skudd, med simple og enkle produkter som samtidig er både feminine og rå. Dette gjør at Just Female er et merke fast implementert i mange kvinners hverdagsgarderober, da de mange vakre styles kan passe til ethvert antrekk. 
  
Just Female designer alt fra topper og skjørt til jakker og kjoler - alle designs består at lekre materialer og trendy snitt, så du vil med sikkerhet finne det du leter etter. Er du en ung og trendy fashionista, så er Just Female merket for deg.