Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS
Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS

Global Funk Jeans

Er du i tvil om passformen din?

Finn din perfekte jeansmatch. Se vår Global Funk fitguide her.

Filter
{{facet.Control}}
Du søkte etter: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Beklager, ingen resultater ble funnet.
Skandinavisk denimbrand
Global Funk er et foretrukket denimbrand som har fokus på å skape favoritter innenfor denim-kategorien, og byr på alt fra trendspesifikke og sesongbaserte jeans til de klassiske jeans. Jeans fra Global Funk er av god kvalitet, og byr på flotte vasker og forskjellige passformer, hvilket betyr at du garantert finner et par Global Funk jeans som passer til din figur. Jeans er både tidløse og sesongbaserte, ettersom at de kan være preget av kule detaljer, trendy passformer eller retro vasker. Global Funk bukser kan brukes året rundt til alle anledninger, og kan lett styles med en festtopp eller en rå skinnjakke som er med til å sette ditt personlige preg på antrekket. Utvalget av Global Funk jeans byr på forskjellige modeller og vasker - enten du foretrekker klassiske svarte eller stilig denim med rysjer og vide ben, så finner du helt sikkert et par bukser fra Global Funk som faller i smak. 
 
The perfect fit
Er du ute etter de klassiske dongeribukser eller de perfekte sorte skinny jeans, som både er behagelige å ha på og har en god passform, byr Global Funk på et bredt utvalg av modeller og lengder. One jeans fra Global Funk er en favoritt, ettersom at den sitter høyt på midjen, har en full benlengde og masse stretch, hvilket gjør buksene behagelige. Foretrekker du svarte jeans med mid waist, er Global Funk Two jeans et opplagt valg, da disse har skinny legs og glidelås nederst på hvert ben, hvilket gir buksene et kulere uttrykk. Seven jeans fra Global Funk er et perfekt valg hvis du liker svarte jeans som har en god passform med høy midje av god kvalitet. Modellen Burma Mom jeans fra Global Funk er klassiske denim jeans med høy, tettsittende midje og litt vidde omkring lårene, hvilket gir Burma Mom-modellen en perfekt passform. Buksene kan lett styles til en hvit t-shirt for et casual antrekk, eller en printet bluse som gir buksene et trendy uttrykk. Oppdag jeans fra Global Funk og se vår Global Funk fit guide, hvor du kan få hjelp til å finne de perfekte jeans som har den beste passform for deg. 
 
Trendy vasker og moderne passformer
Dongeribukser fra Global Funk byr på sesongpregede jeans med trendy detaljer. Cropped jeans fra Global Funk, som har lengde til ankelen, hever lett antrekket ditt og kan styles med et par fargerike sneakers for en sofistikert hverdagslook. Jeans net nagler eller rysjedetaljer er ikke til å unngå i motebildet, og gir antrekket kant. Bukser med nagler er trendy, og kan styles med et par stiletter og en elegant bluse for et festlig uttrykk, mens bukser med rysjer gir hverdagsantrekket et moderne uttrykk. Velg et par jeans fra Global Funk i en fasjonabel vask, og bruk dem til både hverdag og byturer. Mulighetene er uendelige med Global Funk jeans, ettersom at buksene kan brukes til alle anledninger året rundt.