Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS
Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS

Global Funk

Kjøp for minimum 1000 kr og få et par Poppyeli votter inkludert i bestillingen.

Filter
{{facet.Control}}
Du søkte etter: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Beklager, ingen resultater ble funnet.

Global Funk
Global Funk er et dansk motemerke, som siden 2003 har omfavnet dongeri i hele dets kulhet ved å skape alt fra trendspesifikke og sesongbetonede stiler til klassikere som alltid går igjen. Merkets designs er rebelske, dristige og allsidige, og kan ta deg fra dag til natt på null komma niks. Med dongeri i førersetet er Global Funk derfor "for Tuesday mornings and Saturday nights".

For å forene design og brukbarhet prioriteres materialer, kvaliteter og passformer. 

Dongeri og Jeans "must have"-produkter
Global Funk omfavner i sitt navn visjonen om å skape funky og aktuelle designs som kan diktere sesongenes dongeri-trender. One, Eight, Thirteen og Seventy er populære klassikere og "must haves" som kontinuerlig forfølges av nye stiler i forskjellige farger og fargetoner, fra den klassiske dongeri-blå til den tilbakevendende svarte og den moteriktige grå. Identitet og funkyness er forskjellig fra person til person; det samme gjelder Global Funk's jeans, som med sine "signature fits" med sikkerhet inneholder minst ett par "kan ikke leve uten-jeans". Farger, størrelser, fargetoner og passformer varierer fra stil til stil. High waist og mid waist kan kombineres med skinny eller slim legs, mens modellene 5-pocket og cropped også er sikre valg.

Global Funk Stiler
Med en ambisjon om å skape de perfekte jeans og dongeri-stiler, er Global Funk et perfekt valg i jakten på garderobens "must have". Som sesongene skifter, designer Global Funk dessuten sesongaktuelle stiler som shorts i både dongeri og bomullskvaliteter, sågar bomberjakker, bodystockings og skjørt finnes alle med samme grad av funkyness.

Global Funk Bukser
Global Funks bukser er hverdagslige, avslappede og moderne, inspirert av herrebukser. Utvalget inkluderer bl.a. komfortable og sporty bukser med strikk i midje og bukseben, så som Toronto-modellen, og dressbukse-inspirerte Thirty, som med glidelåsdetaljer bidrar med en kul vri. Utvalget av Global Funk-bukser er moderne, avslappende bukser som passer til både hverdag og til fest. 

Se Global Funk bukser her

 

Global Funk Jeans
Global Funk Jeans er et "must have" i enhver kvinnes garderobe; design som aldri går av mote. De er behagelige dongeribukser i farger, fargetoner og passformer som passer alle kroppstyper. Skinny jeans, slim fit jeans, 5-pocket jeans - utvalget av Global Funk Jeans dekker det hele. 

Især Global Funk Burma Mom er et populært valg. Disse "boyfriend"-dongeribuksene har en høj midje og en løs passform, og fremhever figuren ved midjen. Nevnte egenskaper gjør Burma Mom til et meget behagelig klesplagg. 

Se Global Funk Jeans her.
 
Global Funk yttertøy
Utvalget av Global Funks overtøy dekker selvfølgelig også kule dongerijakker. Ikonisk er den klassiske Cali dongerijakke med et klassisk snitt og design, som gjør seg gjeldende år etter år. Burris dongerijakke har en atypisk lengde for klassisk å være - denne går nemlig til midt på låret. Merker/emblemer og rå detajler pryder Agda-jakken, som er til jenta som vil skille seg litt ut. 
  
Se Global Funk yttertøy her.
  
"No need to talk it up... Go get your funk on!"