Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS
Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS

Frakment

Filter
{{facet.Control}}
Du søkte etter: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Beklager, ingen resultater ble funnet.
Si velkommen til Frakment
Frakment er et helt nytt merke, som for aller første gang traff hyllene i 2018. Frakment er kort sagt friskt, ungt og supercool! De fete produktene fra Frakment forhandles eksklusivt hos MESSAGE! De vil si at det eneste sted du kan få fatt i Frakment er akkurat her, eller i en av våre butikker. Vi har store forventninger til at Frakment vil vokse seg store og oppnå stor fremtidig suksess. 
Bare husk - du så det her først!

Frakment
Ethvert godt outfit er oppbygget av mange fragmenter, og merkets misjon er å være det fragment som gjør det til et fullstendig, eksepsjonelt outfit. Hos Frakment tror de ikke på kolleksjoner som en helhet, men derimot på at det enkelte design krever 100% kjærlighet og oppmerksomhet. 

Frakmenter av deg
Alt Frakment skaper har røtter i den skandinaviske estetikk med et sporty og urbant touch, som formes ut fra sosiale medier, streetstyle og ikke minst deres kunder. Frakment er et dristig og streit motebrand, skapt spesielt til henne som våger å sette sitt eget preg på de nyeste motetrender. Hun som går først i rekken og ikke er redd for å bli sett. Hvis du kan gjenkjenne deg selv i denne beskrivelsen, er vi sikre på at du vil elske Frakments utvalg like mye som oss.

Den kuleste jenta i klassen!
De enkelte stiler bærer preg av ungdommelige vibber, hvor det er lagt ekstra fokus på coolness. Det er snakk om allsidige styles som passer perfekt til den utadvendte, stilbevisste og modige jenta med masse attitude! Frakment designer på tvers av mønstre og materialer. Her mikses sweatshirts med dressbukser og tracksuits med skjorter, noe som skaper unike og uttrykksfylte outfits.
Frakment skaper produkter som passer til både dagligdagens eventyr og de festile netter. Alt fra casual og cool til kant og farger. Om du liker strikketrøyer og en enkel t-skjorte eller til prints som kan spottes fra kilometeravstand, vil du nok finne ett frakment som passer perfekt til deg!
   
Et univers av moteriktige produkter, skapt til deg
Frakment representerer den nye generasjon og er derfor en stor inspirasjonskilde for oss. Med et knivskarpt øye for aktuell mote er brandet og designernes ambisjon å skape de riktige nøkkelprodukter og "musthaves" basert på sesongenes seneste tendenser, stil- og fargepaletter til budsjettvennlige priser.