Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søkte etter: Reset?
Produkter
Beklager, ingen resultater ble funnet.
FIVEUNITS
FIVEUNITS er brandet hvor sofistikasjon møter mote i lekre materialer kombinert med komfort og passform. FIVEUNITS har en ambisjon om å skape de perfekte favoritt-jeans og -bukser som skal være et must-have i enhver garderobe. Brandets visjon er å være i kontakt med kundene om deres ønsker og behov, slik at brandet ikke utelukkende skaper originaler, men også designs som skiller seg ut fra mengden. Dermed får hver kvinne den unike mulighet for å ha det perfekte par jeans eller bukser som fullender enhver kveld- og hverdagslook. 
  
FIVEUNITS' kolleksjoner
FIVEUNITS jeans og bukser er casual styles å ha på, samtidig med at de finnes i et hav av farger, designs, passformer, kvaliteter og materialer. Brandets årlige kolleksjoner vil alltid være preget av de siste nye farger og trends, akkurat som modellene skifter fra slim-fit og skinny legs til suitpants og bukser med vide ben. FIVEUNITS Utvelger materialer og kvaliteter nøye med fokus på å skape komfort og anvendelighet, uten å gå på kompromiss med trenden i motebildet. De klassiske, svarte buksene fra FIVEUNITS er gjengangere i de årlige kolleksjonene, mens sesongene løpende setter deres preg på nye tilføyelser av styles, preget av mønstre og grafiske prints som skaper en ekstra dimensjon. 
  
Drevet av dongeri
FIVEUNITS ble grunnlagt i 2008 og er drevet av en lidenskap for dongeri og mote. Med en holdning til at jeans og bukser fra FIVEUNITS skal være must-haves i enhver kvinnes garderobe, er brandet dedikert til å bruke de seneste og mest innovative materialer, stoff og kvaliteter for å skape sofistikerte og allsidige styles, perfekte til enhver look og ethvert antrekk. 
 
Søker du det perfekte par bukser?
Utvalget av FIVEUNITS bukser og jeans består av vakre designs som passer til alle stiler og kroppsformer. Slim-fit jeans, skinnbukser i en eksklusiv kvalitet eller herreinspirerte snitt - FIVEUNITS dekker det hele. Hopper du i et par FIVEUNITS bukser eller jeans, vil du raskt finne ut hvorfor disse buksene er noe spesielt. Kvalitet og komfort er i fokus, uten at det gås på kompromiss med et stilrent utseende. 

Især er Angelie 238 fra FIVEUNITS populær -  og det kan vi hos MESSAGE godt forstå! Denne buksen har en fantastisk passform - perfekt til alle kroppstyper. Angelie 238 er av lekker kvalitet med stretch i. Den fremhever dine ben og gir en slankende effekt ved hjelp av sømmen inn over låret. Angelie 238 fra FIVEUNITS kan brukes som en løsere bukse ved at den sitter på hoftene, eller som en høymidjet bukse ved at den sitter stramt. Match denne buksen med en t-skjorte og sneakers til hverdag, eller med en topp og blazer til fest. 

Med utvalget av FIVEUNITS bukser og jeans hos MESSAGE.dk vil du raskt finne dine nye yndlingsbukser. Match dine nye jeans og bukser fra FIVEUNITS med et par hvite sneaks, en lekker bluse og en flott jakke.