Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS
Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS

Enamel Copenhagen

Filter
{{facet.Control}}
Du søkte etter: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Beklager, ingen resultater ble funnet.
ENAMEL Copenhagen - smykkedesign av Marie Rantzau
ENAMEL Copenhagen er et smykkemerke som leverer enkle, unike smykker. Enamel betyr emalje, og passende forekommer det alltid emalje i smykkene fra ENAMEL Copenhagen. ENAMEL Copenhagen er kjent for en basiskolleksjon av fargerike, moderne emaljeanheng. Disse finnes i utallige kombinasjonsmuligheter, og tilbyr derfor en verden av former og farger. 
 
Tanken bak ENAMEL Copenhagen
Designeren bak ENAMEL Copenhagen heter Marie Rantzau, og hennes tanke bak smykkene er nyfortolkninger av klassiske smykker, som ofte blir ditt yndlingssmykke. ENAMEL Copenhagen er smykkedesign i et enkelt design, dog med et sterkt uttrykk. Samtidig er prisene på smykkene fra ENAMEL Copenhagen overkommelige, uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Former og fargevalg er nøye sammensatt og følger motens farger - dog med en solid basiskolleksjon, slik at det alltid er noe for enhver smak. Dette gjør denne smykkeserien helt unik og tidløs, men samtidig også moderne og tidssvarende. 
  
Hvert smykke fra ENAMEL Copenhagen er håndlaget. Emaljeprosessen er omfattende, krevende og et unikt håndarbeid. Smykkene produseres i Kina, India og Thailand på mindre verksteder, utvalgt av Marie selv. Gjennom flere år har Marie opparbeidet et vennskapelig og ikke minst ytterst profesjonelt samarbeid med verkstedene. 
  
"Jeg elsker østen og de mulighetene som byr seg. Jeg er stolt over å ha oppbygget et fantastisk sterkt bånd til samarbeidspartnerne mine. Jeg er glad for at vi kunne gi dem muligheten til å være en del av ENAMEL Copenhagens team, og at vi sammen kan se virksomheten utvikle seg. Det er ikke kun forretningsmuligheter for meg, men også for dem, som trofast har trodd på mitt design og fulgt virksomheten helt fra begynnelsen. Jeg har tilbrakt mange timer sammen med de dyktige ansatte, som med stolthet lager mine smykkedesigns - på akkurat samme måte som jeg selv ville ha gjort det. Jeg har daglig kontakt med min uunnværlige assistent, som er bosatt i Kina. Jeg er stolt av hennes engasjement, omhyggelighet og arbeidsomhet. Vi har i samarbeid utdannet alle ansatte, kjøpt materialer, gjennomgått produksjonen og kvalitetskontrollert varene og pakkingen av dem. Veien er ikke lett, men med lidenskap, vilje og tro hjelpes alle prosesser på vei mot å skape et univers i ENAMEL Copenhagen som jeg er stolt av.", uttaler Marie Rantzau, designer hos ENAMEL Copenhagen. 

Utvalget av ENAMEL Copenhagen hos MESSAGE
Hos MESSAGE fører vi et bredt utvalg av ENAMEL Copenhagen-smykker til kvinner. Utvalget inneholder det fineste av ringer, øreringer og halskjeder. Sortimentet vil bli oppdatert for hver sesong.