Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS
Retur i butikk GRATIS RETUR I MESSAGE BUTIKKER Gratis frakt over 1500 NOK GRATIS FRAKT OVER 1500 NOK. BETAL MED VIPPS

D'ahrling

Filter
{{facet.Control}}
Du søkte etter: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Beklager, ingen resultater ble funnet.
d'ahrling - Message Exclusive
Hos MESSAGE er vi stolte av å kunne presentere det nye eksklusive merket: d'ahrling. Luksuriøs boheme og femininitet er noen av nøkkelordene, og kolleksjonene bærer tydelig preg av at man har gjort seg flid med detaljene. Kolleksjonene fra d'ahrling er fremstillet i de lekreste kvaliteter med vakre snitt, hvor design og komfort går hånd i hånd. Det viktigste mål med d'ahrling har vært å skape et fminint og trendy brand, som gjenspeiler de dominerende trender og tendenser i motebildet, sesong etter sesong. Med designteamets evne til å hurtig reagere på de store motetrendene, kan d'ahrling flytte seg fort, i forhold til hva som treffer i moteverdenen, med fasjonable dameklær til gode priser. 
  
Hello d'ahrling
d'ahrling er et trendy motebrand som ekslusivt forhandles av MESSAGE. Merket henvender seg til den modebevisste kvinne som setter pris på vakre detaljer, og som forventer trendy klær til fordelaktige priser. Kolleksjonene fra d'ahrling emmer av eleganse og luksuriøsitet, men de ulike styles kan også brukes til hverdag, hvilket gjør motetøyet fra d'ahrling meget anvendelig. De ulike kolleksjonene blir alle designet av et særdeles dyktig designteam som jobber målrettet og hele tiden sørger for å ha en finger på pulsen, slik at kolleksjonene gjenspeiler tidens hotteste trends. 
  
Kvalitet og design går hånd i hånd
Med d'ahrling har man gjort seg ekstra flid med hver enkel stil, som er spekket med vakre detaljer og snitt. Ambisjonen har fra begynnelsen vært å utvikle et brand som beveger seg i det feminine og bløte univers, hvor det hos d'ahrling hersker en klar holdning til både kvaliteten og designet av hver enkel stil. Hver kolleksjon er fremstillet i bløte metervarer som komplementerer det lette uttrykk og bidrar til den høye komfort. Anvendelighet og komfort er viktige parametre, hvilket er med til å sikre deg som kunde moteklær som er behagelig å ha på, gang på gang. Kolleksjon etter kollesjon vil overdådige detaljer som frills, vakre prints og feminine snitt danne rammene rundt motetøyet fra d'ahrling, hvilket garanterer deg en moteriktig garderobe med det helt riktige uttrykk. 
  
d'ahrling til hverdag og fest
Med det nye merket d'ahrling, som eksklusivt forhandles hos MESSAGE, kan vi nå tilby deg et alsidig motemerke som egner seg godt til enhver anledning. De vakre bluser og topper fra d'ahrling er opplagte for deg som ønsker å piffe opp hverdagen og gi ditt hverdagsantrekk et trendy og mykt uttrykk. For deg som skal til fest eller ut og drikke cocktails med venninnene, er de overdådige styles fra d'ahrling opplagte til en lekker og feminin look. Kombinér de forskjellige styles fra kolleksjonene, eller bruk dine favorittplagg fra d'ahrling sammen med ditt yndlingsinnhold fra din egen garderobe. Vi garanterer deg at du vil se helt fantastisk ut, og skape blikkfang når du kommer gående.