Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søkte etter: Reset?
Produkter
Beklager, ingen resultater ble funnet.
Basic Apparel
Basic Apparel så dagens lys i 2013, og har gått igjennom en stor forvandlig siden brandet for første gang dukket opp på den danske motescene. Basic Apparel er tro mot sine nordiske røtter og sitt skandinaviske opphav. Derfor er den skandinaviske minimalisme med florlette farger og avslappede, casual materialer sterkt representert i brandets designs.
  
Basic Apparel har gjenoppfunnet idéen med "the basics". Med en trendy tilgang har brandet gjort det både lettere og mer moteriktig å nærme seg en avslappet garderobe på en cool måte. Basisgarderoben bevarer sitt casual og avslappede touch, men de enkelte designs fungerer ikke kun som hverdagstøy, ettersom at deres unike, skandinaviske looks også kan styles til fest. 
  
Stilig basistøy
Basic Apparel-skjorter og -topper kan passende styles til fete jeans eller skinnbukser. Basic Apparel-kjoler varierer i uttrykk, fra avslappende til sofistikerte og markante, hvor disse kan kombineres med en skinnjakke for å oppnå en rå look. Basic Apparel er til deg som setter pris på en basisgarderobe inneholdende alle de nødvendige styles, som sikrer at en tøykrise aldri oppstår. Basic Apparel er til deg med en stilig, men likevel avslappet tilgang til å ville se moteriktig ut og samtidig ikke gå på kompromiss med kvalitet og komfort. Hos MESSAGE er Basic Apparel utvalgt av nettopp denne grunn. Vi setter pris på dansk design og skandinaviske linjer og femininitet. Derfor utvelger vi alt det beste fra Basic Apparels kolleksjoner, slik at du kan velge de styles du liker best, og som passer best til uttrykket du ønsker.